Fietsen

Fietsen

In de zomerperiode gaan we enkele keren fietsen met de KBOers. Het vertrek is meestal vanaf Noeber Beemden. In het Infoblad wordt steeds tijdig de datum bekend gemaakt.

Uitnodiging voor fietsliefhebbers.

Fietsen is een manier van bewegen en ontspannen die door veel senioren wordt beoefend. Geen wonder, want fietsen in de natuur, door mooie dorpjes, langs kabbelende beken of bijzondere plekjes is immers heerlijk. Zeker als je dat samen doet met anderen en onderweg kunt praten over wat je ziet en samen beleeft hoe mooi de omgeving rond Schinnen is. Een plezierige pauzeplek is in ons Limburgse land meestal snel gevonden en zo levert fietsen op een eenvoudige, gezonde, en ook nog betaalbare manier een heerlijk dagje uit op.

We streven in het kader van M.B.v.O. (Meer Bewegen voor Ouderen) drie of vier keer per jaar, in het fietsseizoen, een mooie route van ongeveer 25 kilometer voor onze fietsliefhebbers uit te zetten. We starten in Schinnen bij Gemeenschapshuis Noeber Beemden, Burg. Pijlsstraat 5.

Hebt U zin om mee te fietsen, en als U nog vrienden/kennissen wilt mee nemen, ook niet KBO leden, U bent allen van harte welkom!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Seniorenvereniging Schinnen.

Bekijk het laatste nieuws
24 juli

Hoeskamerdiner

8 augustus

Zomerwandeling

Bekijk volledig programma
Hoeskamer

De Hoeskamer is een gezellige, bruisende, actieve en veilige ontmoetingsplek waar je graag naar toe gaat om te ontmoeten, een praatje te maken of mee te doen met een activiteit die aanspreekt.

Meer informatie